GenSol aptarnavimas
Kliento darbo vietoje
   Aptarnavimas kliento darbo vietoje pagal darbų apimti leidžia atlikti visus kompiuterinės įrangos (software ir hardware) aptarnavimo darbus. Atlikti apskaitos klaidų lokalizavimo ir ištaisymo, konsultavimo ir apmokymo paslaugas.
Interneto pagalba
   Aptarnavimas internetu , leidžia atlikti tam tikrus programinės įrangos (software) aptarnavimo darbus naudojant galimybės Remote Desktop arba panašiomis priemonėmis (pvz. TeamViewer). GenSol atnaujinimas galimas interneto pagalba.
Telefono pagalba
   Aptarnavimas telefonu yra nemokomas, bet labiausiai ribuotas būdas, kuris yra tik konsultacinio pobūdžio ir naudojamas priminimui kaip atlikti tam tikrus veiksmus su Gensol.
 Standartinių GenSol galimybių pakanka norint atlikti apskaitą nuo pirminių dokumentų iki (FA) balanso. Esant poreikiui atliksime papildomu modulių prijungimą arba naujų modulių projektavimo ir programavimo darbus. GenSol nuolat tobulinama. Klientams programos turintiems autorinę priežiūrą, atnaujinimas atliekamas nemokomai.
   GenSol aptarnavimas

   Mes atliekame autorinę programos priežiūra ir aptarnavimą. Konsultuojame , atliekame duomenų bazių administravimą , padedam ištaisyti apskaitos klaidas, atliekame esant poreikiui rezervinį duomenų bazių kopijavimą ir SQL serverio optimizavimo ir administravimo darbus.
1. Aptarnavimas kliento darbo vietoje .
2. Aptarnavimas interneto pagalba.
3. Aptarnavimas telefonu.
  8(684) 91438 arba 8(689) 77107
4. GenSol pristatymas nemokomas.
  Pademonstruosime GenSol pagrindinius darbo principus ir patogumus su realiais duomenimis. Pirminių dokumentų registravimą . Pagrindines analizės galimybes.
Išnagrinėsime GenSol pritaikymo galimybes prie Jūsų įmonės ypatumų ir sąlygų.
GenSol galimybės gali būti plečiamos. Yra daug sukurta daug praplėtimu įvairiem įvairiem apskaitos ir valdymo aspektams .
Vartuotojas gali pasirinkti kokius modulius jis pageidautu valdyti.
Populiariausi GenSol prapletimo moduliai :
1. Prekių analitika skirta marketingui pagristi
2. Skolų likučių ir apmokėjimų klaidų analizatorius (auditorius)
3. Pirminių dokumentų klaidų analizatorius (auditorius)
  Titulinis       Prisijungti      Žemėlapis Copyright 2007 GENRI All Rights Reserved.